طريقة تحضير الجاتوه شاتوه 😍
طريقة تحضير الجاتوه شاتوه 😍
بكوب دقيق واحد هاتحضرى دستة جاتوه 😘🤗.
المقادير💕 :
كوب دقيق
كوب لبن
كوب سكر
كوب زيت
نص كوب كاكو خام اسبانى
٢ بيضة
معلقة بيكنج بودر كبيرة
معلقة فانيليا صغيرة
ذرة ملح
للحشو💕:
كوب كريم شانتيه خام
نصف كوب سكر بودر
كوب لبن ساقع
معلقتين كبار كاكو
الطريقة❤️:
فى كبة او خلاط نضيف كوب السكر مع تلتين كوب من الخليب الساخن و نخلطهم بعدين الكاكو و نخلطهم كويس اوى، نضيف عليهم كوب الزيت تدريجيا مع الخلط بعدين نشيل من الخليط ده كوباية صغيرة، بعدين نضيف على الباقى من الخليط اللى فى الخلاط بيضتين و باقى كوب للحليب و الفانيليا و ذرة الملح و نخلطهم كويس اوى مع بعض فى وعاء حانبى نضيف الخليط جه مع كوب الدقيق و معلقة كبيرة بيكنج بودر و نخلطهم كويس اوى مع بعض و نصب الخليط فى صينية مقاس ٢٦ مدهونة زبدة و دقيق و ندخلهم الفرن سابق التسخين على درجة حرارة ١٨٠ و نتركهم نصف ساعة بالضبط بعدين نخرجها و نسيبها ترتاح برة بعدين نجيب كوب لبن عليه معلقة كبيرة سكر بودرة مع معلقة كبيرة قوام خام و نسوى ثقوب صغيرة و الكيكة و و نصب منه بالمعلقة على الكيكة حوالى خمس معالق كبار علشان تبقى رطبة و جميلة جدا بعجين نجيب الكوباية اللى شيلناها من الصوص و نفردها على وش الكيكة و ممكن تزينيها براحتك جدا و كمان ممكن تقسمى الكيكة نصين و تحشيها كريم شانتيه اللى هاتحضريه لما تضربى مكونات الحشو اللى فوق بالمضرب الكربى لما يسمك معاكى وتسيبيه يبرد فى التلاجة على ما الكيكة تستوى لو حابة و بالهنا و الشفا 😍😘
تابعنى على انستجرام ❤️
تابعنى على تويتر ❤️
تابعنى على الفيس بوك ❤️
Keine Kommentare