طريقة تحضير البيتيفور عمل البيتيفور بطريقة رائعة، البيتيفور الدايب زى المحلات و احسن
طريقة تحضير البيتيفور
عمل البيتيفور بطريقة رائعة، البيتيفور دايب زى المحلات و احسن
المقادير 💙:
٢ كوب دقيق
كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
نص كوب سكر بودر
صفار بيضة
رشة ملح
معلقة كاكو خام
الطريقة 💙:
ضيفى السكر البوجر مع الزبدة و اخفقيهم بالمضرب المهربى لما يصير قوام مثل الكريمة و لونه يفتح صيفى البيضة و الفانيليا و اضربيهم كويس بعدين ضيفى الدقيق بالتدريج مع رشة الملح و اضربيهم كويس و سيبى العجينة ترتاح نص ساعه فى التلاجة.. بعدين فى قمع الحلوانى او مكنة البيتيفور حطى فيها نص العجينة و فى صينة مدهونة خفيف اوى زبدة او زيت علشان البيتيفور مش يفرش معاكى اول ما يستوى.. شكلى البيتيفور فى الصينية و هاتى باقى الكمية ضيفيلها الكاكو و اخلطيها كويس و حطيها فى القمع و شكليها فى الصينيه كذالك.. و خلى الواحجه حجمها صغير علشان يبقى حلو و كمان مش تفرش معاكى.. و دخليه الفرن على الرف الوسطانى على درجة ١٨٠ و سيبيه ربع ساعة و خرجيه بعجين اول ما يبرد الزقى كل اتنين بمربى زى ما تحبى و شكليه من برة على حسب رغبتك 👏😍
Keine Kommentare